NAMEŠTAJ OD STAKLA

ZA STAMBENE ILI POSLOVNE PROSTORIJE. STAKLENE POLICE I VITRINE, STAKLENI STOLOVI, FRONTOVI NAMEŠTAJA I KUHINJA, DEKORATIVNE STAKLENE SLIKE I OGLEDALA, AKVARIJUMI

Stolovi i vitrine, delimično ili potpuno, od stakla, tradiconalno su deo nasih enterijera. Poslednjih godina aktuelni trend u uređenju entirijera otkriva nam nove upotrebne mogućnosti stakla, kao materijala, za izradu praktično svega u našim stanovima ili poslovnim prostorima. To su omogućila unapređenja u procesu obrade, pa je staklo postalo potpuno bezbedan materijal za bilo koji element u enterijeru. Široka lepeza boja, testura i šara, doprinela je da je stakleni element moguće uklopiti u bilo koji ambijent i napraviti po bilo čijem ukusu. Za ljubitelje minimalizma tu je transparetno ili neko neutralno obojeno staklo. A za one, kojima su takvi elementi hladni i neprimetni, moguće je obojiti staklo u svim bojama RAL karte. Bilo šta od rešenja da izaberete, unećete  dekorativno upečatlji element, koji će obogatiti Vaš prostor.

U našoj ponudi možete naći staklene stolove. vitrine i regale za poslovne ili stambene prostorije, zidne police i police za televizore, frontove (vrata) za kuhinjske elemente i nameštaj, akvarijume. Posebno izdvajamo dekorativna ogledala i staklene slike. Staklene slike su  moderni trend u dekoraciji prostora. Izrađuju se direktnom štampom fotografija ili motiva po Vašoj želji na kaljenom staklu. Sa dodatkom led sijalica imaju aktraktivan dekorativni efekat.

Sav nameštaj izađujemo po meri, u oblicima i dezenima prema Vašoj želji. Pozovite nas i poručite Vaš unikatni nameštaj.